Kristallipallosta Demoniin : ratkaisukeskeisen taideterapian ääriviivoja - Ala-Keskinen, Hannele (2019)
Ratkaisukeskeisessä taideterapiassa yhdistyy ratkaisukeskeinen näkökulma ja kuvallinen ilmaisu. Ratkaisukeskeinen taideterapia on integratiivinen taideterapiasuuntaus, joka yhdistää eri teorioita ja menetelmiä avoimesti ja luovasti. Ratkaisukeskeinen taideterapia on tulevaisuuteen suuntaava voimavaralähtöinen menetelmä, jota käytetään ennaltaehkäisyn, kuntoutuksen ja hoidon välineenä kasvatus-, sosiaali- ja terveysaloilla.