Polynomiyhtälön ratkaiseminen - Auvinen, Anna-Mari (2018)
Tämän tutkielman tarkoituksena on näyttää, kuinka eri asteisia polynomiyhtälöitä ratkaistaan. Todistetaan toisen ja kolmannen asteen yhtälöiden ratkaisukaavat.