Spektrin aistinta kognitiiviradioverkoissa - Sovinen, Lauri (2019)
Radiospektrin ruuhkautuminen on ongelma tulevaisuudessa, ja kognitiiviradiot ovat yksi mahdollisista ratkaisuista ongelmaan. Tutkielmassa käsitellään kognitiiviradioita, kognitiiviradioverkkoja ja spektrin aisintaa sekä niihin liittyviä erilaisia ongelmia ja haasteita.