”Es ist ein Einblick in eine andere Kultur”: Akkulturation des finnischen Mannschaftsspiels Pesäpallo in der Schweiz - Manninen, Veera (2019)
Pesäpallolla on vahvat juuret suomalaisen liikuntakulttuurin historiassa, mutta Suomen rajojen ulkopuolella laji on verrattain tuntematon. Peli on kuitenkin kulkeutunut maailmalle suomalaisten siirtolaisten mukana ja internetin välityksellä.