Mielipidekirjoituskeskustelussa heijastuvat diskurssit Hossan kansallispuiston perustamisvaiheessa - Mäkelä, Aleksi (2019)
Kandidaatintutkielmassani tarkastelen, millaisia diskursseja nousee esiin, kun ihmiset keskustelevat Hossan kansallispuiston perustamisesta sanomalehden mielipideosastolla. Hossan kansallispuisto sijaitsee Suomussalmen, Kuusamon ja Taivalkosken kuntien alueella. Kansallispuiston perustava laki tuli voimaan 17.6.2017.