Consumer power >< brand force : defining brand equity assets for the empowered consumers - Brisk, Jenni (2019)
Mitä brändeillä on tarjota ja millaisia keinoja käytettävissä, kun liiketoimintaympäristö, media ja kuluttajien käyttäytyminen ovat kaikki muutoksen tilassa? Kehittyvät digitaaliset teknologiat, sosiaalinen media sekä talous- ja ympäristökriisit muuttavat brändien elintilaa. Kuluttajat ovat saaneet enemmän valtaa ja käyttävät sitä kysynnän, tiedon saannin ja levittämisen, verkostojen ja joukkovoiman avulla, kuluttajien välinen kaupankäynti on helppoa, globaalit markkinat klikkauksen päässä. Koska olosuhteet ovat dramaattisesti muuttuneet, myös markkinoinnin ja brändäyksen on sopeuduttava tähän.