Rytmihäiriöiden havaitseminen sydänsähkökäyrästä neuroverkoilla - Kurkinen, Laura (2019)
Tässä kandidaatintutkielmassa perehdytään rytmihäiriöiden havaitsemiseen sydänsähkökäyrästä neuroverkkojen avulla. Tietokoneavusteisella sydänsähkökäyrän käsittelyllä voidaan tehostaa tulkintaprosessia ja saada objektiivisempia tuloksia erityisesti suuria datamassoja käsiteltäessä. Tutkimustulokset osoittavat, että etenkin syvät neuroverkot ja näistä konvoluutioverkot soveltuvat hyvin sydänsähkökäyrän tulkintaan.