Häviöttömät ja yleiskäyttöiset tiedonpakkausmenetelmät - Outinen, Pietari (2019)
Nykyaikaiset verkko- ja mobiilipalvelut eivät olisi mahdollisia ilman tiedon pakkaamista. Yhä useammat laitteet ovat yhteydessä internetiin, sekä eri palvelut siirtävät dataa koko ajan enemmän, joten tiedonpakkaus on tapa hyödyntää rajallinen tiedonsiirtokapasiteetti paremmin. Tässä tutkielmassa selvitetään, miten eri tiedonpakkausmenetelmät toimivat, ja minkälainen on hyvä häviötön ja yleiskäyttöinen pakkausmenetelmä.