Ammattilaisyhdistyksen menestymismahdollisuudet verkkoyhteisönä - Nurminen, Pekka; Ollonen, Jari (2019)
Tässä tutkielmassa perehdytään kirjallisuuden kautta verkkoyhteisöjen edellytyksiin, suunnitteluperiaatteisiin ja aktivointitekijöihin, joiden pohjalta määritellään verkkoyhteisöjen kriittiset menestystekijät.