Psykologisen joustavuuden yhteys kasvisten syöntiin : tuloksia hyväksymis- ja omistautumisterapiapohjaisesta verkkoelintapainterventiosta - Takku, Anne (2019)
Tämän pro gradu -tutkielman tarkoituksena oli selvittää miten hyväksymis- ja omistautumisterapiaan pohjautuvan elintapaintervention aikana tapahtunut muutos psykologisessa joustavuudessa oli yhteydessä kasvisten käyttöön ja siinä tapahtuneeseen muutokseen. Lisäksi tavoitteena oli tutkia psykologisessa joustavuudessa ja kasvisten käytössä tapahtunutta muutosta. Tutkimuksessa selvitettiin myös iän, painon ja koetun terveydentilan yhteyttä psykologiseen joustavuuteen ja kasvisten käyttöön.