Virtuaalitodellisuuden käytön hyödyt urheilussa - Tanhua, Kati (2019)
Tämän kandidaatintutkielman tarkoituksena on kirjallisuuskatsauksen avulla selvittää virtuaalitodellisuuden hyötyjä urheilussa. Tätä varten katsauk-sessa tutkittiin ensin virtuaalitodellisuuden hyötyjä yleisesti erilaisissa koulutustarkoituksissa, joista sitten etsittiin yhteneväisyyksiä urheilullisten tarpeiden kanssa. Yhteneviä hyötyjä todettiin olevan muun muassa riskien hallinnassa, toistettavuudessa ja tehokkuuden parantamisessa.