Esikoululaisten näkökulmia digitaaliseen pelaamiseen - Heiskanen, Tuomo; Kannel, Lassi (2019)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää esikoululaisten näkökulmia digitaaliseen pelaamiseen. Tutkielmassa keskityttiin erityisesti lasten rooliin pelaajina sekä heidän pelitottumuksiinsa ja -mieltymyksiinsä.