"Sepolla on selvästi hyvä päivä" : semanttis-pragmaattinen analyysi Salattujen elämien jaksojen nimien huumorista - Kakko, Miina (2019)
Kandidaatintutkielmassani tarkastelen sitä, kuinka huumori muodostuu televisiosarja Salattujen elämien jaksojen nimissä. Pyrkimyksenäni on selvittää, millaisilla kielellisillä keinoilla tämä huumori luodaan. Aineistonani on Salattujen elämien tuotantokausien 2010–2011 ja 2011–2012 jaksojen nimet. Jaksoja on näissä kahdessa tuotantokaudessa yhteensä 358, ja niistä olen valikoinut tutkimukseni kannalta olennaisimmat. Salatut elämät on suomalainen draama- ja saippuasarja, jota esittää MTV3-kanava. Jaksojen nimet ovat suuri osa televisiosarjan hauskuutta, sillä ne kertovat jaksojen sisällöstä kekseliäillä, humoristisilla ja mielenkiintoisilla kielellisillä keinoilla.