Tvåspråkighet inom ishockeyföreningen HIFK Helsingfors - Salonen, Samuel (2019)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena on saada selkeä kuva Helsingin IFK:n jääkiekkojaoston kaksikielisyydestä. Tutkimuksessa pyritään selvittämään kaikki konkreettiset tekijät, jotka erottavat HIFK:n jääkiekkoseuroista, jotka eivät pidä itseään kaksikielisinä, lisäksi tutkin, miten seura on kehittänyt kaksikielistä identiteettiään vuosien saatossa.