Apostoli Johanneksen maskuliinisuuden representaatiot kolmessa taideteoksessa - Luostarinen, Iina (2019)
Apostoli ja evankelista Johannes, on erittäin mielenkiintoinen ja tunnettu kristillisen taiteen hahmo. Erilaiset taiteen tulkinnat hänestä ja hänen oletetusta elämäntarinastaan voidaan sukupuolinäkökulmasta tarkasteltuna liittää hyvinkin nykypäiväiseen keskusteluun sukupuolipolitiikasta, miehuudesta ja maskuliinisuudesta.