Tarkoituksenmukaisuus Andrea Palladion villa-arkkitehtuurissa ympäristösuhteen näkökulmasta - Meskus, Suvi (2019)
Kandidaatintutkielma käsittelee Andrea Palladion Veneton alueen maaseutuhuviloiden käyttötarkoituksenmukaisuutta niiden ympäristösuhteen näkökulmasta.