Näkökulmia jatkuvuuteen - Huhtala, Tuomas (2019)
Tämän tutkielman tarkoituksena on esitellä kaksi erilaista jatkuvuuden määritelmää ja tarjota mahdollisuus näiden määritelmien käytön vertailuun. Lisäksi pohditaan jatkuvuuden käsitettä lukio-opetuksessa.