Puhallinorkesteritoiminta alakoulun oppilaita innostamassa - Takanen, Lassi (2019)
Käsittelen kandidaatintutkielmassani koulu- ja alkeispuhallinorkesteritoimintaa alakoululaisen oppilaan näkökulmasta. Perehdyn siihen, mitkä asiat vaikuttavat ensiksikin puhallinsoittimen soittoon ja miten oppimat taidot siirretään orkesterin yhteissoittoon. Otan huomioon myös orkesterin sisällä tapahtuvista asioista ohjelmiston, johtamisen ja harjoituttamisen muodossa.