Pienen lukion opiskelijoiden kokemuksia lukio-opiskelusta - Tynkkynen, Jenna (2019)
Tämän kasvatustieteen pro gradu -tutkielman tarkoituksena oli tarkastella lukiolaisnuorten kokemuksia lukio-opiskelusta. Tutkimus oli tapaustutkimus pienen lukion situaatiossa. Tutkimuksessa määritettiin millaisia ovat yksilölliset mahdollisuudet, haasteet ja tuen tarpeet, joita pieni lukio oppimisympäristönä tuottaa oppijoilleen, jotka ovat yhteydessä oppilaiden kokemuksiin pienestä lukiosta.