Haasteet REST-pohjaisten web-ohjelmointirajapintojen kehityksessä - Takkunen, Topi (2019)
Tässä tutkimuksessa perehdytään REST-pohjaisiin web-ohjelmointirajapintoihin, niiden erinäisiin toteutushaasteisiin sekä ratkaisuihin.