Grafeenipohjaiset hydrogeelit biologisissa sovelluksissa - Niemi, Jenni (2019)
Tämä kandidaatintutkielma käsittelee grafeenipohjaisten hydrogeelejä ja niiden biologisia sovelluksia. Grafeenipohjaiset hydrogeelit on tutkielmassa eritelty grafeenioksidipohjaisiin, pelkistettyä grafeenioksidia sisältäviin ja grafeeniperoksidipohjaisiin hydrogeeleihin. Näitä on hyödynnetty muun muassa luukudosteknologiassa, sydänkudosteknologiassa, hermokudosteknologiassa, lihaskudosteknologiassa, haavasidoksissa sekä lääkkeiden kuljetuksessa.