PODpuhetta : podcast-sarja podcasteista Suomen kuuntelukulttuurissa - Kalervo, Elsa (2019)
Tämä on työnäytetyyppinen maisterintutkielma, jonka tavoitteena on luoda katsaus Suomen tämänhetkiseen podcast- alaan. Tutkielmassa on kaksi osaa. Ensimmäinen osa tutkielmasta on kirjallisuuskatsaus kansainväliseen podcast- tutkimukseen. Toinen osa on työnäyte, jossa haastatellaan suomalaisia podcast-ammattilaisia. Työnäytteeseen kuuluu myös projektin toteutuksen kuvaus sekä arviointi.