"Ei tätä työtä pitäis tehä yksin" : yksintyöskentelevien sosiaalipäivystyksen sosiaalityöntekijöiden kokemuksia kollegiaalisen tuen puuttumisesta - Karasti, Susanna (2019)
Tässä pro gradu -tutkielmassa tutkitaan yksintyöskentelevien sosiaalipäivystyksen sosiaalityöntekijöiden kokemuksia kollegiaalisen tuen puuttumisesta. Sosiaalipäivystys on vastuussa välttämättömästä ja kiireellisestä avun tarjoamisesta kaikille sitä tarvitseville ympäri vuorokauden. Aihepiiriä tarkastellaan sosiaalipäivystyksessä syntyvän asiantuntijuuden kautta. Aihealueesta ei ole juuri lainkaan aiempaa tutkimusta, jonka vuoksi tutkimus on ajankohtainen ja tärkeä.