Kuinka kehittää palkkausjärjestelmää kannustavammaksi suorituksen arvioinnin keinoin? : case-tutkimus - Sainio, Linda (2019)
Työ käsittelee palkkausjärjestelmän kehittämistä case-yrityksessä keskittyen erityisesti hyvän suoriutumisen huomiointiin kannustavalla tavalla rauhallisin palkkioin.