Breaking on Twitter! : suomalaiset ja pohjoisamerikkalaiset urheilujournalistit uutisten julkistajina Twitterissä. - Valtee, Jari; Närhi, Jaakko (2019)
Tämän tutkimuksen tavoitteena oli kuvata suomalaisten ja pohjoisamerikkalaisten urheilujournalistien käytäntöjä ja toimintaa uutisten breikkaamisessa Twitterissä. Tavoitteena oli myös havainnoida, millaisia eroja suomalaisten ja pohjoisamerikkalaisten urheilujournalistien käytännöissä uutisen Twitterissä breikkaamisessa on.