Liiketoimintatiedon hallintaratkaisut ja yrityksen tietovarastojen hyötykäytön yleisimmät ongelmat - Hiltunen, Riku (2019)
Kandidaatintutkielmassani käyn kirjallisuuskatsauksen muodossa läpi, mitä ongelmia data-analyytikon tulee huomioida liiketoimintatiedon hallintaratkaisua toteutettaessa. Tavoitteenani on tutkia, minkä tyyppistä taustatyötä yrityksen tietokantojen yhdistämiseen tavallisesti kuuluu, jotta siitä voidaan tuottaa järkeviä otejoukkoja tiedonlouhintaan. Tutkin alan kirjallisuudessa normeiksi todettuja toimintamalleja esimerkkien avulla. Tarkastelun kohteena on esimerkiksi virheellisten ja puuttuvien arvojen käsittely otejoukossa.