Pedagogisen tuen kehittäminen kemian jatko-opiskelijoiden opetustyön tueksi - Kohvakka, Lasse (2019)
Tässä Pro gradu -tutkielmassa kehitettiin pedagogista tukimateriaalia Jyväskylän yliopiston kemian laitoksen jatko-opiskelijoille heidän opetustyönsä tueksi. Pro gradu -tutkielman kokeellisessa osassa käytettiin menetelmänä kehittämistutkimusta.