Massadata älykaupungeissa : mikä tekee kaupungista älykkään? - Haapaniemi, Johannes (2019)
Tämän kandidaatintutkielman tarkoituksena on tutkia älykaupunkeja ja massadataa sekä niiden suhdetta. Älykaupungille ja massadatalle on omat sisältölukunsa, missä ne määritellään lähdekirjallisuuden avulla. Lisäksi käydään läpi erilaisia teknologioita liittyen massadataan ja älykaupunkeihin. Viimeinen sisältöluku käsittelee massadataa älykaupungeissa, eli se koostaa kaksi ensimmäistä sisältölukua yhteen.