Lähdetulva : iltapäivälehtien lähteiden käyttö Turun terrori-iskun ensiuutisoinnissa - Karvanen, Niko; Kuusijoensuu, Teemu (2019)
Tässä tutkielmassa tarkastelemme, miten Ilta-Sanomien ja Iltalehden toimittajat käyttivät lähteitä Turun puukotuksen kaltaisessa breaking news -tilanteessa, jossa tapahtuman kokonaiskuva ei ole alkutilanteessa median tiedossa, mutta uutisia on silti julkaistava nopealla tahdilla. Toisaalta terrorismiuutisoinnissa medioiden on otettava huomioon eri intressiryhmien mahdolliset agendan levittämispyrkimykset ja toisaalta sosiaalisen media toimintalogiikka, jossa huhupuheet voimistuvat kaikukammio-ilmiön johdosta.