Ohjelmiston käytön tehostaminen työyhteisössä koulutusten ja ohjeistuksen avulla - Perälä, Pilvi (2019)
Tässä tutkimuksessa tutkittiin miten kohdeyritykseen hankitun M-Files ohjelmiston käyttöä voisi tehostaa koulutusten ja ohjeistusten avulla. M-Files on dokumenttienhallintaan tarkoitettu ohjelma, jonka toimintaperiaate perustuu metatietoon. Tutkimuksessa oli kaksi vaihetta ja kummassakin vaiheessa oli oma arviointiosuutensa.