Elinikäistä oppimista tukevaa lukion opiskelija-arviointia kehittämässä - Norppa, Tommi (2019)
Tämän tutkielman tavoitteena on rakentaa kokonaiskuvaa arvioinnista keskittyen elinikäistä oppimista tukevaan arviointiin, pyrkiä tunnistamaan opiskelija-arviointiin liittyviä ongelmia ja kehittää lukion arviointimalli.