"Ole rohkea ja ystävällinen" : Tuhkimon muuttunut henkilöhahmo vuoden 2015 elokuva-adaptaatiossa Cinderella — Tuhkimon tarina - Eira, Malla (2017)
Tutkimus Tuhkimon henkilöhahmosta modernissa elokuva-adaptaatiossa "Cinderella — Tuhkimon tarina" vuodelta 2015. Tutkimuksessa vertaillaan Tuhkimon henkilöhahmon ominaisuuksia kolmeen oletettuun esikuvaansa epäsuoraa ja suoraa kuvailua tarkastelemalla.