3. luokan oppilaiden ruokailutottumuksia ja käsityksiä kouluruokailusta - Suhonen, Emilia (2019)
Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, millaisia ruokailutottumuksia ja käsityksiä kouluruokailusta on 3. luokan oppilailla. Tutkimuksen tavoitteena oli saada selville millaiset ruokailutottumukset oppilaille on kehittynyt, syövätkö oppilaat malliannoksen mukaisen aterian, ja mitä rutiineja ja tapoja oppilaat liittävät osaksi ruokailutilanteita.