_version_ 1799745477492604928
annif_keywords_txtF_mv kouluruokailu ruokatottumukset koululaiset ravitsemus ruokailu
annif_uris_txtF_mv http://www.yso.fi/onto/yso/p8950 http://www.yso.fi/onto/yso/p5527 http://www.yso.fi/onto/yso/p16485 http://www.yso.fi/onto/yso/p5748 http://www.yso.fi/onto/yso/p14373
author Suhonen, Emilia
author2 Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta Faculty of Education and Psychology Opettajankoulutuslaitos Department of Teacher Education Jyväskylän yliopisto University of Jyväskylä Luokanopettajakoulutus Teacher Education 103
author_facet Suhonen, Emilia Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta Faculty of Education and Psychology Opettajankoulutuslaitos Department of Teacher Education Jyväskylän yliopisto University of Jyväskylä Luokanopettajakoulutus Teacher Education 103 Suhonen, Emilia
author_sort Suhonen, Emilia
building Jyväskylän yliopisto JYX-julkaisuarkisto
datasource_str_mv jyx
department_txtF Opettajankoulutuslaitos
faculty_txtF Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta
first_indexed 2019-08-19T08:21:51Z
format Pro gradu
format_ext_str_mv Opinnäyte Maisterivaiheen työ
free_online_boolean 1
fullrecord <?xml version="1.0"?> <qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>3. luokan oppilaiden ruokailutottumuksia ja k&#xE4;sityksi&#xE4; kouluruokailusta</title><creator>Suhonen, Emilia</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Education and Psychology</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Opettajankoulutuslaitos</contributor><contributor type="laitos" lang="en">Department of Teacher Education</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopisto</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyv&#xE4;skyl&#xE4;</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Luokanopettajakoulutus</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Teacher Education</contributor><contributor type="oppiainekoodi">103</contributor><subject type="other">malliannos</subject><subject type="other">lautasmalli</subject><subject type="yso">oppilaat</subject><subject type="yso">kouluruokailu</subject><subject type="yso">ruokailu</subject><subject type="yso">kouluruoka</subject><subject type="yso">sy&#xF6;minen</subject><subject type="yso">ateriat</subject><available>2019-03-05T06:56:26Z</available><issued>2019</issued><type lang="en">Master&#x2019;s thesis</type><type lang="fi">Pro gradu -tutkielma</type><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/63019</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-201903051731</identifier><language type="iso">fi</language><rights type="copyright" lang="fi">Julkaisu on tekij&#xE4;noikeuss&#xE4;&#xE4;nn&#xF6;sten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkil&#xF6;kohtaista k&#xE4;ytt&#xF6;&#xE4; varten. K&#xE4;ytt&#xF6; kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights type="copyright" lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201903051731</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/63019/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-201903051731.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-201903051731.pdf" type="application/pdf" length="1911621" sequence="1"/><recordID>123456789_63019</recordID></qualifieddc>
id jyx.123456789_63019
language fin
last_indexed 2024-05-13T20:04:12Z
main_date 2019-01-01T00:00:00Z
main_date_str 2019
online_boolean 1
online_urls_str_mv {"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/63019\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-201903051731.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-201903051731.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
oppiainekoodi_txtF 103
publication_first_indexed 2019-08-19T08:21:51Z
publishDate 2019
record_format qdc
source_str_mv jyx
spellingShingle Suhonen, Emilia 3. luokan oppilaiden ruokailutottumuksia ja käsityksiä kouluruokailusta malliannos lautasmalli oppilaat kouluruokailu ruokailu kouluruoka syöminen ateriat
subject_txtF Luokanopettajakoulutus
thumbnail https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_63019&index=0&size=large
title 3. luokan oppilaiden ruokailutottumuksia ja käsityksiä kouluruokailusta
title_full 3. luokan oppilaiden ruokailutottumuksia ja käsityksiä kouluruokailusta
title_fullStr 3. luokan oppilaiden ruokailutottumuksia ja käsityksiä kouluruokailusta 3. luokan oppilaiden ruokailutottumuksia ja käsityksiä kouluruokailusta
title_full_unstemmed 3. luokan oppilaiden ruokailutottumuksia ja käsityksiä kouluruokailusta 3. luokan oppilaiden ruokailutottumuksia ja käsityksiä kouluruokailusta
title_short 3. luokan oppilaiden ruokailutottumuksia ja käsityksiä kouluruokailusta
title_sort 3 luokan oppilaiden ruokailutottumuksia ja käsityksiä kouluruokailusta
title_txtP 3. luokan oppilaiden ruokailutottumuksia ja käsityksiä kouluruokailusta
topic malliannos lautasmalli oppilaat kouluruokailu ruokailu kouluruoka syöminen ateriat
topic_facet ateriat kouluruoka kouluruokailu lautasmalli malliannos oppilaat ruokailu syöminen
url https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/63019 http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201903051731
work_keys_str_mv AT suhonenemilia 3luokanoppilaidenruokailutottumuksiajakäsityksiäkouluruokailusta