Päihdeperheiden kokemuksia lastensuojelun palvelujärjestelmässä : raitistuneiden vanhempien kertomuksia päihderiippuvuudesta ja siitä, miten heidän perheensä tulivat autetuiksi - Klankki, Juhani (2018)
Tutkimuksessa tarkastellaan päihdeperheiden kokemuksia lastensuojelun palvelujärjestelmissä. Tutkimuskysymys on seuraava: miten lastensuojelu kykenee huomioimaan päihdeperheiden ongelmat ja miten se kykenee tukemaan näiden perheiden toimintakykyä?