Vielä voisko vähän uskoo ihmiseen : toivo ja epätoivo ekokriittisen luennan teemoina Jukka Nousiaisen lyriikoissa albumilla Ei Enää Kylmää Eikä Pimeää - Huttu, Elisa (2018)
Tutkielmassani tarkastelen Jukka Nousiaisen Ei Enää Kylmää Eikä Pimeää -albumia (2018) ekokriittisestä näkökulmasta.