Parisuhteen vuorovaikutuksen kehittäminen : vuorovaikutuskoulutuksen lähtökohdat, suunnittelu, toteutus ja arviointi. - Ahonen, Karoliina (2019)
Tässä maisterintutkielmassa suunniteltiin, toteutettiin ja arvioitiin parisuhteen vuorovaikutuksen kehittämiseen tähtäävä koulutussarja. Koulutussarjan tavoitteena oli kehittää osallistujien vuorovaikutusosaamista parisuhteessa. Parisuhteen osapuolten vuorovaikutusosaamisen kehittyminen mahdollistaa parisuhteen tehokkaamman ylläpidon sekä tyydyttävämmän ja palkitsevamman parisuhteen vuorovaikutuksen.