Musiikkiliikunta tukemassa alakoulun musiikin opiskelua - Saari, Sanna-Maria (2019)
Perehdyn tutkielmassani musiikkiliikuntaan. Otan selvää musiikkiliikunnan käsitteistä, keskeisistä ajatuksista ja pedagogisista periaatteista. Syvennyn Orff-pedagogiikkaan ja Dalcroze-pedagogiikkaan, jotka ovat olennaisessa osassa suomalaista musiikkiliikuntakulttuuria.