Let's play English : Let's Play's and video games in students' language confidence - Väkeväinen, Salla (2019)
Suomalainen opetus on ottanut opetukseen mukaan entistä enemmän teknologiaa ja jopa alakoulussa on otettu opetussuunnitelmaan ohjelmointia. Tämä ja yleistynyt videopeliharrastus nuorison keskuudessa antavat hyvän perustan videopelien ja teknologian yhdistämiselle kielten opetuksessa.