Musiikinkuuntelun vaikutus aivojen ja kehon toimintaan - Sipola, Helmi (2019)
Tässä kandidaatin tutkielmassa tutkin musiikinkuuntelun fysiologisia ja kognitiivisia vaikutuksia aivojen ja kehon toimintaan, ja sitä kautta ihmisen hyvinvointiin. Lisäksi pohdin, että miten näitä tietoja voisi hyödyntää koulumaailmassa ja oppilaiden hyvinvoinnin tukemisessa.