"Seksuaalisuushan on meissä vauvasta vaariin" : luokanopettajien ja terveydenhoitajien kokemuksia 3.-6.-luokkien oppilaiden seksuaaliterveyden tukemisesta - Jakoaho, Anna; Savelainen, Sannimaari (2019)
Tutkimuksen tavoitteena on selvittää luokanopettajien ja terveydenhoitajien kokemuksia 3.-6.-luokkien oppilaiden seksuaaliterveyden tukemisesta. Tarkastelussa on sekä omassa työssä tapahtuva seksuaaliterveyden tukeminen että sek- suaaliterveyden tukemiseen liittyvä yhteistyö. Lisäksi tutkimuksessa kartoitetaan luokanopettajien ja terveydenhoitajien ideoita, joilla oppilaiden seksuaaliterveyden tukemiseen liittyvää yhteistyötä voitaisiin kehittää.