“This girl's killer thought she was a pig” : ihmis- ja eläinkuvat sekä kannibalismi Hannibal-televisiosarjassa - Ollikainen, Tiia (2018)
Tarkastelen kandidaatintutkielmassani Thomas Harrisin kirjoihin löyhästi perustuvaa Hannibal-televisiosarjaa sekä sen ihmis- ja eläinkuvia. Tutkin sitä, kuinka ihmisen tullessa lihaksi ihmisen ja eläimen roolit ja siten käsitykset sekä ihmisestä että eläimestä muuttuvat. Lähestyn aihetta posthumanismin sekä kulttuuritieteellisen eläintutkimuksen näkökulmista.