"Lolita, light of my life, fire of my loins" : Dolores Hazen seksuaalinen toimijuus teoksessa Lolita - Miettinen, Terhi (2018)
Tässä kandidaatintutkielmassa tulen tarkastelemaan Dolores Hazen seksuaalista toimijuutta, sekä sen rajoittamista Vladimir Nabokovin teoksessa Lolita (1955). Olen kiinnostunut tutkimaan sitä, millainen kuva Doloresista syntyy teoksen kertojan Humbert Humbertin kautta. Tutkin, miten Humbert kertojana vaikuttaa Doloresin seksuaalisuuden kuvaukseen, sekä sitä, kuinka tämä rajoittaa tätä kerronnan kautta.