Pakolaiset, maahanmuuttajat ja kehitysapu Kari Suomalaisen poliittisissa pilakuvissa 1990-luvun alussa - Loppi, Sara (2019)
Kandidaatintutkielma käsittelee pakolaisten, maahanmuuttajien ja kehitysavun visuaalista representaatiota Kari Suomalaisen poliittisissa pilapiirroksissa 1990-luvun alussa. Visuaalisen representaation yhteydessä tutkielma tarkastelee pilapiirrosten rasismia.