Hallinta ja tilivelvollisuus järjestötoiminnassa : tilivelvollisuuden sisäistyminen osaksi sosiaali- ja terveysjärjestöjen käytäntöjä - Miettinen, Minna (2018)
Tutkimuksessa selvitetään, kuinka tuloksellisuus-, vaikutus- ja vaikuttavuuden arvioinneista tuli keskeinen osa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) (entinen Raha-automaattiyhdistys) avustamien toimintojen seurannan käytäntöjä. Tarkastelun kohteena on, millaisin muodoin seurantaa ja arviointia on toteutettu, millaiseksi järjestelmä lopulta muotoutui ja miksi, sekä onko tällä vaikutuksia toimintojen toteutukseen ja sisältöön.