Lobbaus Euroopan Unionissa : näkökulmia lobbaukseen ja sen vuorovaiktukseen - Vilhunen, Matti (2016)
Tämän tutkielman tavoitteena oli kuvata ja ymmärtää niitä käsityksiä ja kokemuksia, joita Euroopan unionissa työskennelleillä suomalaisilla työntekijöillä on lobbaustyöstä ja sen ilmiöistä. Tarkastelun kohteena olivat Euroopan unionissa työskentelevien suomalaisten europarlamentaarikoiden käsitykset ja kokemukset.