"Tämä on politiikkaa!" : politiikka aihepiirinä Sotshin 2014 ja Pyeongchangin 2018 talviolympialaisten uutisoinnissa - Salonen, Jyri (2019)
Tutkin pro gradu -tutkielmassani politiikkaa aihepiirinä Sotshin 2014 ja Pyeongchangin 2018 talviolympialaisten uutisoinnissa. Työni tavoitteena on selvittää, miten politiikka aihepiirinä näkyy Helsingin Sanomien ja Ilta-Sanomien talviolympialaisia koskevassa uutisoinnissa.