Tulkinnan ja metafiktion suhde Harry Salmenniemen novellissa "Kertomus" - Kaskela, Elias (2018)
Tarkastelen tutkielmassani tulkinnan ja metafiktion suhdetta Harry Salmenniemen novellissa Kertomus (2017). Teoreettisena viitekehyksenä käytän filosofi Paul Ricœurin hermeneuttista tulkinnan teoriaa. Tutkin, kuinka novelli suhteutuu Ricœurin teoriaan ja toisaalta kuinka novelli itse kommentoi teoriaa metafiktiivisten elementtiensä kautta rakenteen ja sisällön tasolla.