Here be queers : LGBT+ representations in Dragon Age: Inquisition - Honkanen, Juri (2018)
Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen esitys valtavirran videopeleissä on hyvin marginaalista, ja aiheen tutkimus on ollut vastaavasti vähäistä.