Halu tuottavana voimana : Gilles Deleuzen käsitys halusta - Mustonen, Ruben (2018)
Tutkielmassa tarkastelen Gilles Deleuzen käsitystä halusta, joka tarjoaa poikkeavan lähestymistavan halun ymmärtämiseen.